2020

Posted on

Sitä ihmettelee että miten yhteen vuoteen voi pakkautua niin paljon, joka vuosi. Vuosi toisensa perään manaillaan paskinta vuotta ikinä. Mutta ei hätää, aina voi tulla vielä paskempi! Mikä on sitten lopullisen paska, mitä silloin tapahtuu? Milloin kannattaa alkaa käytellä ”pahan päivän varalle” säästeltyjä varojaan?

Minulle tämä vuosi on ollut kyllä suhteellisen paska, mutta samalla aika antoisa. Tämä lie nyt se kohta elämässä, kun ollaan kiitollisia vastoinkäymisille, koska niistä opittiin jotain. Jo se, että voi kehuskella vastoinkäymisistä oppimallaan kertoo, että ei ole ollut kovin paskaa. Silloin kun mennään itku kurkussa sen vuoksi, että ollaan jouduttu etätöihin, eikä päästä pikkujoulun jälkeen yökerhoon tai joudutaan tapaamaan isoäiti maski naamalla, on asiat vielä aika hyvin.

Kaikki on suhteellista ja kannattaa vertailla. Ei siis ole meikäläiselle ollut paskin vuosi ollenkaan, varmasti paskempia on edessäpäin.

Hästäkpaska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *