KOHTI VANHAINKOTIA

Posted on

Vanhuus kai tämä on, kun aika kiitää niin, ettei kirjottamaan ehdi. Taas on maaliskuun loppu ja kohta alkaa päivä lyhetä.

Matka kohti vanhainkotia on alkanut, monella tapaa. Ensin viedään yhdistyksen puolesta varvasvälivilloja, tuota pikaa omia vanhempia – ja eipä aikaakaan, tällä vauhdilla, kun ollaan jo itse ovenkahvassa roikkumassa, että huolehtikaa musta, että hoitakaa, että ei taivu itte enää vaipanvaihtoon.

Siis sitä vaan, että ei tässä nuorruta. Taas uusia diagnooseja on haettu, eikä tässä enää tiedä nauraisko vai itkis. Kovasti on vielä yritys vetää huumorilla ja pysyä hereillä puolille öin. Ties vaikka onnistuu, onhan perjantai.

Töitä, töitä, töitä tehdään – jopa vapaaehtoisesti. Käyhän lukemassa niistä lisää täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *