PUNKDIAGNOOSI

Posted on

Niinhän siinä kävi, että virta loppui. Tuli sähkökatko ja valot himmeni. Töissä oli monenlaista haastetta – kemioissa ja toimenkuvissa sakkaa. Kun tässä iässä yrittää pari viikkoa, nukkumatta,  juosta kepin päässä olevaa porkkanaa kiinni, hyytyy voimat. Keppi näyttää pitenevän ja porkkana pienenevän. Kun sydän hakkasi lepotilassa toistasataa ja tasapaino heitteli, oli käytävä lääkärille näyttäytymässä. Infarktia epäili, mutta päätyi kuitenkin langettamaan punkdiagnoosin: AKUUTTI STRESSIREAKTIO.

Päätin perustaa bändin. Nimi oli siinä. Perässä tuli epikriisi ja siinä nimi ekalle levylle: ITKUINEN, ASIALLINEN, ORIENTOITUNUT.

Näin se elämä heittää sinne, minne nenän kuuluu näyttää. Nyt kirjotellaan biisejä ja maalaillaan tauluja. Mikäpä tässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *